perjantai 25. maaliskuuta 2011

apilaa kesävaatteisiin..

Tällainen kokeilu tuli tehtyä, just sopivat ovat tällä hetkellä tytölle , joten myyntiinhän nuo menevät kun saan siihen tunikan tehtyä kaveriksi. Valmiiksi leikattuna jo on kylläkin, kun tilaustyönä tehtävä retropallomekko on resoreita vaille valmis. Tuollasia kesäasuja ajattelin tehdä sitten tyttöjen kankaasta enemmänkin, shortsi+ tunika settejä siis :) Joustofroteeta ja trikoota käyttäen. Niitä tulikin tilattua nyt aikas urakalla valmiiksi :D Että sitten kun saa jostain napsastua aikaa niin ei muuta kun kone päälle ja surauttamaan.
Malliltaan tällaisia halusin tehdä juurikin vielä vaippaikäsille jottei menis hiekat ja muut roskat vaippaan kiinni, niitä ei ole mukava nyppiä sieltä. Kankaat Ikasyriltä :)

5 kommenttia:

 1. Heh, juuri tänään sain valmiiksi omalle tytölle tuosta samaisesta apilasta sortsipöksyt ja tunikan :) Tarkoitus oli ne kesäyöppäriksi laittaa, mutta sovituksen jälkeen varmaan vasta selviää mihin käyttöön tulevat...

  VastaaPoista
 2. :D Tuo on aikas kiva kangas, harmittaa etten tilannut enemmän, nyt niin pieni pala jäljellä ettei taida saada tunika-shortsisettiä enää ja näistä tuli sen verran pienet ettei taida neidille mahtua enää kesällä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt ja minä myös tykkän tämmöisesta mallista, jopa isommailla lapsilla hyvä. Vaikka kaksi ensimmäistä enää vaippa ei käyttää, niin housuista löytyy vaikka mitään hiekan, pikkukivien yms muodossa! Ja helpot ovat pukea ja mukavat päällä!

  VastaaPoista
 4. Teet tosi ihania vaatteita! Varsinkin näissä on ihanan erilainen malli.Nämä on kyllä tosi kivat :) Taidan kokeilla itsekin tehdäsamantyyppisiä kesäksi..:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Eeva.Tykkään myös kun jäävät pussille vähän,niin tulee tyttömäiset shortsit :) Pojalle jos tekisin niin en varmaan jättäis noin pussille, enkä kyllä ole varma mahtaako koko malli olla pojalle sopiva :D

  VastaaPoista