maanantai 21. maaliskuuta 2011

vielä viimeinen pala sunrayta..

Vielä yhden tilauksen sain sunray- kuosista, tai sen verran oli kangasta että yhden tilauksen sain otettua siihen, ja yrittää tehdä liivimekkoa :D Palanen oli niin pieni että sain tämän 74 ehkä 80cm liivarin tehtyä juuri ja juuri. Kyllä oli vääntämistä että sain sen kaavan kankaalle :D Vielä sydänvelourista samalle tytölle täytyy tehdä liivimekko myöskin :) Sydänverlouria tilasinkin lisää kun siitä on haluttu isompaa mekkoa ja housua ja omallekin tyttöselle/sille siitä haluan tehdä. Sunray kuosiin , ainakin tähän keltaseen alkaa tulemaan jo kyllästyminen :/ vaikkakin se tuntuu käsiin tosi ihanan kevyeltä :D Ehkäpä sitä tilaa eri värissä sitten jossain vaiheessa.

Sunray kuosista tosin on kesäasu vauvalle ollut jo puolivalmiina reilun kuukauden, kun silloin sen vision sain mitä siitä haluan, mutta nepparit puuttuu, se vaan on välillä hankala kiinnittää niitä resorien taitekohtaan, kun eivät tahdo pysyä.Vinkit otetaan vastaan miten ne sais pysymään!! Neppikoneesta haaveillen.

Eli tällainen perus liivimekko.Tää näytti kyllä aikas hyvältä tytön päällä, hän tosin käyttää jo kokoa 86ja tämä meni ihanasti sellasena toppina... Voi voi joutuu ehkä kuitenkin tätä tilaamaan TAAS :D

1 kommentti: