sunnuntai 21. elokuuta 2011

apinoita pojalle..

Vihdoin sain aikaiseksi myös omalle pikkupojalle jotain vaatetta lisää.Body onkin jo ennestäänkin tuolla mutta laitoin nyt yhteiskuvankin housujen kanssa. Eli tällaiset haalarihousut tein syksyyn/talveen.Vaikka en ole aikaisemmin näistä haalarimallisista niin välittänytkään niin piti tehdä jottei poitsu jäädy :D Onhan nuo hyvät sitten syksyn/talven tullen :) Ja body tietenkin kätevä kun ei nouse sieltä ylös,poikaa nostaessa.Housutkin on aikalailla kokoa 80 niin kun tuo body. Hirmu isoilta näyttää kun katselee ja pyörittelee kädessä,mutta sovituksessa on hyvät jo nyt vaikkain vaatekoko on vasta 74 vaihtunut. Tyköistuva malli, ja lahkeisiin laitoin pitkän resorin,jonka voi kääntää suoraksi kun poika vähän kasvaa ja mielikuvan mukaan ne jää silloin sillain kivasti :D


Toki nytkin näytti ihan kivalta, on siis pitkäikäiset :) Vielä kun saisi kuvan pojasta nämä päällä.On vähän kiukkunen ollut,lieneekä hampaita tulossa, niin en ole päässyt nyt kuvaamaan.Eikä poika vielä oikein seisokaan että näkis mallin kunnolla ikää kun vasta sen himpun vajaa 5kk :D housut kuitenkin ovat hyvät ,eikä liian isot etteikö jo voisi käyttää.

6 kommenttia:

  1. ihanat haalarit! ruskee ja keltanen sopii niin kauniisti yhteen

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköinen setti! Tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Ihana setti! Mistä toi haalarikaava on peräisin? Näyttää vaan niin hyvän malliselta että meillekin ois käyttöä tuolle kaavalle =)

    VastaaPoista