keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

pipoja ja kesän odotusta

Muutama pipo on tullut tehtyä kevääseen ipanoille. Yksi niistä päättyi kuvaan ja toiset suoraan käyttöön. Pientä extraa perus pipoon. :)
Itsellekin tuli testattua hihaton, joka tosin meni suoraan päälle ja nyt jo ekassa pesussa,kuivumassa. Sitten täytyy ottaa kuva ja laittaa tännekin :) Siitä kun tuli ihan kiva ja kesäinen,siis keltainen :)
Tässä nyt kuitenkin pipo joka piti tulla 3 vuotiaalle mutta kun ei mittaillut ja piirsi kaavan vaan suoraan ja leikkasikin niin isohan siitä tuli pikkupäiselle :D Meni kylläkin käyttöön neljäsluokkalaiselle. :)
Pipo on kaksinkertainen.
Tuli sitä myös tehtyä ihka ensimmäiset pikkuhousutkin. :D Ja mikä parempi siihen kuin tilkkulaatikko. Ja tilkkuja kyllä sitten löytyy ja paljon :D Nämä Noshin kankaat sopii tähän mainiosti.

5 kommenttia:

 1. Voi että kun saisi aikaiseksi ommella muksuille pikkareita. Kulkevat liian pienissä, kun ei haluttaisi ostaakkaan kaapin pursuillessa tilkkuja.

  VastaaPoista
 2. Thanks od :)

  Tanja, sama homma oli.. ei nuo kyllä kauaa aikaa vie. Pitäis tehdä lisää noita kyllä. Samoin pojalle valmiiksi kun vielä vaipoissa kulkee.Kun sais irti itsestään enemmän :D

  VastaaPoista
 3. Kokoonsa nähden pikkareissa on minusta yllättävän kova työ. Pienen näprääminen on aina isompitöistä kuin suuren, johonkin rajan asti. :)

  VastaaPoista
 4. Mä yllätyin kuinka helosti ja nopeasti nämä kyllä valmistui.. tosin ei ole sittemin tehnyt toisia.. ehkä joskus taas :D

  VastaaPoista