tiistai 21. tammikuuta 2014

bodykaavojen uudistusta

Omaan uudistuneeseen, tai sanotaanko laajentuneeseen mallistoon uusia kaavoja.  Muuton jälkeen kun kaavat on melko sekaisin, katsoin parhaaksi tehdä uudet kaavat. Ja pistää ne heti järjestykseen :)
Olen siis piirtänyt kaavoja, tehnyt mallikappaleen ja jos/kun näyttää hyvältä, niin heti vaan kaikki koot piirrellyt mitkä tuntuu vaatemalliin sopivan. Sitten kuva joka tulostetaan ja laitetaan kansioon, kaavapinon kanssa muovitaskuun. On sitten taatusti tallessa! :)

Silloin kun kotona oli vastasyntynyt vauva, toivoi aina että olisi ostanut enemmän kietaisubodyja. Ne on todella käteviä jos tarvitsee vaihtaa vaippa, todella usein eikä raaskisi aina pientä herättää.
Mallistoa kerääntyy pikkuhiljaa, ja niitä saa sitten tilauksesta. Mallikappaleet tulevat esille sitten nettisivuille, kunhan nekin saavat lopullisen muotonsa. ( olenkohan koskaan niihin tyytyväinen? )

Tässä kuitenkin ihan perusmallinen kietaisubody, testikoko oli 50cm, ja voi että on pieni :) Tässä testikappaleessa ei ole RillaRuu - merkkiä, eikä kyllä mitään muitakaan merkkejä.
Kietaisumallia tulee kokoa 50-62 ja vähän eri mallia sitten 68-80 , jos kysyntää toki teen sitten isompiakin.

Hei muuten nämä kuvat on otettu uudella puhelimellani Nokia Lumia 1020 , ei pöllömpi tuo kamera! Sitä vartenhan sen hankinkin. Saa helposti räpsästyä kuvat ja lähettää ne SkyDriveen josta sitten poistaa tausta koneella. Kätevää,nopeaa ja helppoa :D ( tulipas tästä mainostusta nokialle :D )

Ja kangashan on Nosh Organics :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti