perjantai 28. helmikuuta 2014

something to give...

Tätä aikaa on odotettu! Olen ollut Backstreet Boys fani tovin. Siitä asti kun pojat tuli tunnetuksi täällä Suomessa. Melkoisen hullujakin tempauksia tuli nuorena tehtyä tästä faniudesta johtuen. Oi niitä aikoja.

Suomen konserteissa on tullut käytyä joista yksi - viimeisin jäi väliin, kun silloin pieni vauvani oli täysimetyksellä ja vasta 3 viikon ikäinen. Nyt kuitenkin on uusi mahdollisuus kun Backstreet Boys saapuu 7.3 Hartwall Areenalle. Liput on ostettu fanclubin sivujen kautta. VIP - jotta pääsee tapaamaan pojat - ehkä nyt jo kuitenkin miehet :D Upeaa, mun korville erittäin hyvi sopivaa musiikkia, siinä mennään omaan maailmaan kun sitä pääsee kuulemaan livenä taas kerran!
Päätin tehdä jotain pientä Bäkkäreitten lapsille. Osa on jo niin isoja etten viitsiyt tehdä, kun teini-ikä lähestyy niin ei voi tietää onko vaate mitään sinne päinkään mitä sen ikäiset sielä käyttävät. Joten nyt tein sen minkä tässä kerkesin niin pienemmille.
Tähän tulee nyt esille vain osa. Muut on "perus" paitaa, ja toinen uudesta mallistostani jota ei ole vielä esillä missään.

Koska pojat on keikkaa vetämässä varmaankin useamman kuukauden, tein vaatteista reilua kokoa isommat mitä voisi kuvitella tällä hetkellä olevan käytössä. Että sitten mahtuvat kun tapaavat taas perheensä..

Tässä tietenkin nyt toivoo että nämä päätyvät kotiin asti heille. Toivottavasti siis näkyilee vaikka jossain kuvassa vuoden tai kahden päästä :D

Tässähän sitten samalla vähän pientä Suomi-mainostusta, mukana PaaPiin -kangasta, Ikasyrilta perhosia ja vinoraitaa. Myös Nosh Organics omppua ja kuumailmapalloa lähtee lahjaksi.

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa hihoihin tuota rullapäärmettä. Aina ajattelin että menee säädöt pilalle kun vaihtaa ommelta, mutta sehän olikin vanhassa koneessani. Tässä Berninassa, se vaihto on niin helppoa, että tätä tulen varmaan jatkossa käyttämään paljonkin. Tuo rullapäärmehän näyttääkin hyvältä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti